Köp till olika funktioner med ett Roblox presentkort!

På Roblox plattform kan ditt barn välja mellan tusentals olika spel som är skapade av andra användare. Om ditt barn spelar mycket på Roblox vet du att det finns en hel del extra tillägg och funktioner som man kan lägga till i spelen för en kostnad.  

Ett roblox presentkort är därför en perfekt present till barnet som spenderar mycket tid på spelplattformen. Att kunna köpa till funktioner i sitt favoritspel kommer därför definitivt göra födelsedagsbarnet nöjd!  

Vad är Roblox? 

Roblox är en väldigt populär och stor spelplattform, främst för barn där du kan spela många olika typer av spel. På Roblox finns det dock ingen specifik åldersgräns som man behöver förhålla sig till, alla är välkomna att spela. Denna plattform startade år 2006 och utvecklas ständigt med nya spel och funktioner inom olika spelgenrer för att locka så många användare som möjligt. 

Vad kan man spela på Roblox? 

På Roblox kan du hitta tusentals olika spel inom olika spelgenrer. Det är en spelplattform som idag används av miljontals människor varje dag, allt ifrån yngre barn till tonåringar och yngre vuxna. På Roblox kan du exempelvis välja mellan många äventyrsspel som innehåller flera uppdrag med häftig grafik och musik, vilket uppskattas av många barn. Du kan även skapa avatarer i spelen och göra dem personliga utefter dina egna önskemål. Om du loggar in på Roblox kommer du och ditt barn garanterat hitta ett spel för er! 

Är Roblox säkert för barn? 

På Roblox spelar du online tillsammans med andra spelintresserade. På så sätt får dina barn möjligheten till att chatta och bli vän med olika människor som också spelar Roblox. Det finns en del inställningar på Roblox, vilket gör dessa chattrum och annat på spelplattformen mycket mer barnvänliga. 

Själva chattrummet som ditt barn kan skriva i är filtrerat. Tack vare detta filter kommer inte opassande ord eller svordomar synas i chatten. Beroende på vilken ålder du registrerar vid skapandet av ditt konto, kan denna chatt filtreras ännu mer.  

Detta gör att chattrummet blir ännu mer barnvänligt för de allra yngsta barnen. Du som förälder kan även med fördel ställa in passande inställningar på ditt barns Roblox konto innan hen börjar spela. 

Du kan dessutom ställa in vem som ska kunna skicka meddelanden till ditt barn eller om det ska gå att bjuda in andra användare. Sedan kan du som föräldrar låsa dessa inställningar med en PIN-kod. Ditt barn kommer därför inte kunna komma åt inställningarna och ändra de själv. Detta gör Roblox till en mycket barnvänlig spelmiljö! 

Kostar det pengar att spela Roblox? 

Roblox är helt gratis att ladda ner på dina olika enheter. Du kan däremot köpa tillägg i spelet som kostar riktiga pengar. Det är då ett Roblox presentkort kan komma till god användning, och bli en perfekt födelsedagspresent. Valutan som du använder på Roblox kallas för Robux, där 400 Robux kostar ungefär 40 kronor. Spelen på Roblox går självklart att spela helt utan att behöva köpa till några Robux, men de extra funktionerna kan det gör spelupplevelsen roligare.  

Det du kan köpa till är bland annat olika kläder, hårstilar och andra accessoarer för att göra din avatar så häftig som möjligt. Du kan även använda Robux för att köpa till olika förmågor och annat i de olika spelen som ger dig större chans att vinna. Robux och ett Roblox presentkort kommer garanterat göra ditt barns spelupplevelse mycket roligare och mer effektiv! 

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.