Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Vart kan jag köpa Playstation 2 spel?

Playstation 2 – Nya versioner av Playstations populära spelkonsol lanseras ständigt. Ändå är efterfrågan på Playstation 2 spel fortfarande stor. Trots att det inte lanseras några nya spel i detta format så är det nostalgin som många vill åt. Så vart kan jag köpa Playstation 2 spel?

Vi listar ställen där du kan köpa Playstation 2 spel och ger dig även mer information om populära spel som du kan kika efter! 

Börja att leta online 

Även fast många fysiska butiker fortfarande erbjuder ett begränsat utbud av begagnade Playstation 2 spel så är det framförallt online som marknaden är stor. Här har du dels möjlighet att jämföra olika spelbutiker för att hitta olika spel till det allra mest förmånliga priset för att köpa Playstation 2 spel. På många hemsidor auktioneras också vissa spel ut så att du har möjlighet att lägga ett bud som du tycker är rimligt. 

Tradera, Ebay och Blocket – chans till bra fynd 

På Tradera, Ebay och Blocket har både butiker och privatpersoner möjlighet att lägga ut spel till auktions- eller fast pris. Om ett specifikt spel läggs ut på auktion till ett lägre pris har du möjlighet att buda hem spelet till en bra summa. Detta beror såklart på hur många som väljer att delta i budgivningen och hur stor efterfrågan som spelet har. 

På dessa hemsidor kan du snabbt och enkelt skapa ett konto. Därefter kan du börja söka bland annonser på auktioner eller spel som säljs till ett fast pris. Budar du hem flera spel från samma säljare så har du möjlighet att samfrakta och därmed spara in en slant.

Olika spelbutiker 

Det finns också många spelbutiker som är verksamma online där du kan köpa Playstation 2 spel inom lite olika kategorier. Även här kan du jämföra spel och få det allra bästa priset. Då dessa spel är mycket populära är det en god idé att vara snabbt ute för att kunna köpa spel i gott skick. Hemsidorna fyller ofta kontinuerligt på med spel så det lönar sig att gå in då och då för att se om det kommit in något nytt sedan du kikade sist.

Fysiska butiker som säljer Playstation 2 

Några butiker i landet säljer fortfarande Playstation 2 spel. Däremot säljer de endast spel som lämnas in till dem och därför är utbudet mer begränsat. Det kan göra det svårare för dig att hitta de spel som du verkligen vill köpa. Populära spel säljs oftast direkt och för vissa spel finns det till och med köplats i vissa butiker.  

Detsamma gäller om du letar efter Playstation 2 spel på loppis. Utbudet är begränsat och det kan vara svårt att få tag på en del spel. Fördelen är att många loppisar inte vet om värdet för många spel och du har därför chans att hitta riktiga fynd om du bara letar noga. 

Forum för Playstation 2 spel 

Några spel är svårare att få tag på än andra och därför varierar även priset för olika Playstation 2 spel markant från varandra. För spel som är väldigt svåra att få tag på kan du kika på olika forum som finns särskilt tillägnat just Playstation 2 spel. Om du dessutom är ute efter att köpa Playstation 1 så kan forum även vara en bra plats för detta.

Är alla Playstation 2 spel i begagnat skick? 

Det är väldigt svårt att få tag på Playstation 2 spel som är inplastade. Många spel är heller inte alltid i det bästa skicket. Du kan hitta få exemplar som är helt nya, men priset för spelet kommer också då att vara högre. Om du endast vill spela igenom ett Playstation 2 spel för nostalgins skull så kommer ett begagnat spel därför vara mer än nog. Här har du därför mer att välja på.  

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.