Köp Fortnite V-Bucks presentkort! 

Fortnite är onlinespelet som sedan lanseringen år 2017 har vuxit och blivit ett av de mest populära spelen inom E-sport. På Fortnite kan ditt barn välja att spela i olika spellägen där du genom Fornites valuta V-Bucks kan köpa till anpassningsföremål till spelet.

Ett Fortnite V-Bucks presentkort kan därför bli den perfekta presenten till Fortnitefantasten! Vad kan du köpa för valutan i spelet och i vilka spellägen kan du ha användning för V-Bucks? 

Vad är V-Bucks?  

Fortnite har snabbt blivit ett kulturellt fenomen inom den moderna spelindustrin sedan lanseringen av Epic Games år 2017. Spelet finns i flera olika spellägen, Fortnite Save the World som är ett co-op-överlevnadsspel och Battle Royale, ett gratis flerspelarspel där upp till 100 spelare kan möta varandra. Fortnite har miljontals spelare världen över, är otroligt populärt på olika streamingplattformat som Twitch och är idag ett av de mest populära Battle Royale-spelen någonsin.  

Fortnite som spel har en åldersgräns på 12 år och är gratis, men om du vill få ut så mycket som möjligt av spelet är det en god idé att köpa till V-Bucks. V-Bucks är in-game valutan i Fortnite som hjälper dig köpa till anpassningsföremål för en bättre spelupplevelse. Ett presentort på Fortnite V-Bucks kan därför vara den perfekta födelsedagspresenten för den som spelar mycket Fortnite. 

Vad kan du köpa för V-Bucks?  

Även om Fortnite som pel är helt gratis kommer du ha stor användning om du köper till V-Bucks till spelet. För denna valuta kan du köpa olika Fortnite-skins för karaktärer, glidare, fordon eller vapen. Andra saker i sortimentet som du kan köpa till när du spelar Fortnite med ett presentkort är laddningskärmar, danser, emotes och olika soundtracks till spelets meny.  

Battle Pass och Battle Bundle, vad är skillnaden? 

När du ska använda dina V-Bucks kan du antingen göra detta genom att köpa ett Fortnite Battle Pass eller ett Fortnite Battle Bundle. Men vad är egentligen skillnaden mellan de båda?

I Fortnite Battle Pass kan du låsa upp alla säsongsexklusiva föremål baserade på din spelnivå medan Fortnite Battle Bundle dessutom gör att ditt kontos framsteg höjs med 25 nivåer, vilket gör att du kan hämta en hel del belöningar. Du kan även spara en del av dina V-Bucks för att köpa nya Battle pass längre fram. 

Är Fortnite bra för barn?  

Fortnite är idag ett av de mest populära spelen för äldre barn och ungdomar idag och i Battle Royale spelar upp till 100 spelare världen över mot varandra om att bli den sista överlevaren på en öde ö. På ön behöver spelarna samla på sig olika förnödenheter och på samma gång försvara sig mot attacker som kommer från andra spelare. Ön kommer sedan successivt att krympa tills dess att sista spelaren eller laget vinner.  

Fortnite uppdateras ständigt genom att lägga till nya funktioner och för att hålla spelarna underhållna för att kunna fortsätta hålla sig på toppen. Fortnite har idag en åldersgräns på 12 år på grund av sin våldsamma grafik och handling där spelare använder svärd, granater och pistoler för att besegra fiender. Därför är det viktigt att föräldrar har koll på spelets natur för att kunna informera sina barn om fantasivåldet som spelet innefattar. 

Då spelare kan interagera med andra som spelar samma spel finns risken att man hör svordomar och liknande från andra spelare, samt att man kan utbyta röstchattmeddelanden med främlingar. Det finns därför en funktion där det är möjligt att stänga av ljudet från andra spelare medan man kan fortsätta kommunicera med sina lagkamrater för att göra spelet mer säkert för barn.

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.