Vadslagning för gamers? Så funkar betting utan svensk licens 2023

Idag är det enklare än någonsin att betta på e-sport utan svensk licens. Du behöver bara registrera dig på valfritt casino, göra en insättning och därefter lägga ett spel. Du rekommenderas att kolla spelutbudet innan registrering, eftersom alla spelbolag inte erbjuder just e-sport i sin oddskatalog.

Jämför olika spelbolag innan registrering

Det finns tusentals spelbolag utan svensk licens, och att välja rätt kan kännas som en omöjlig uppgift. Om man är intresserad av att spela kan det därför vara värt att ta sig tid att jämföra de olika spelsajterna. Läs mer hos Betting-utan-svensk-licens.com om du behöver en guide som underlättar.

Du kan till exempel börja med att välja en spellicens. Några av de mest ansedda spellicenserna i branschen är från UK Gambling Commission och MGA från Malta. Båda dessa myndigheter har högt ställda krav på sina spelbolag och är ett kvitto på att allt går rätt till. Det gäller allt från insättningar och uttag till hantering av dina personliga uppgifter.

Betting på e-sport är på uppgång

E-sport är inte bara ett globalt fenomen, det har på allvar börjat utmana traditionella idrotter såsom fotboll och hockey vad gäller betting. Några av de populäraste e-sporterna att betta på är:

  • CS:GO
  • League of Legends (LoL)
  • FIFA
  • Dota 2
  • Overwatch

På många spelsajter kan du i dag räkna med ett stort urval av alternativ att satsa på. Många väljer att betta på matchvinnare för en enskild match eller en hel turnering. Du brukar även kunna betta på en specifik karta eller vilket lag som leder i halvtid. Det beror också på vilken e-sport det handlar om.

Läs på om de olika lagen för att öka dina chanser

För att lyckas med e-sportbetting är det en fördel att läsa på om lagen som spelar. Vilka är deras styrkor och svagheter? Finns det andra faktorer som kan påverka matchutgången? Ju mer fakta du har desto säkrare analys kan du göra. Du kan till exempel följa lagen på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i teamen.

Streama matcherna samtidigt som du bettar

Om du vill lära dig mer om ett visst lag eller en specifik e-sport kan du tack vare live-betting streama matcherna samtidigt som du bettar. Då får du en bra känsla för spelet och hur olika spelvändningar kan se ut. De flesta e-sporter spelas i ett väldigt högt tempo och det gäller att hänga med i svängarna, speciellt när det är två jämna lag som spelar.

Får svenska spelare betta hos spelbolag med utländsk licens?

Det är helt lagligt för svenska spelare att betta hos utländska spelbolag. Undersökningar visar att allt fler svenskar faktiskt är öppna för att spela hos ett spelbolag som inte har svensk licens. Du måste bara kolla upp att spelbolaget accepterar svenska spelare. Det är upp till dem själva om de vill göra det eller inte, och normalt kan du se det redan när du klickar dig in på förstasidan.

Du får också räkna med att de utländska bettingsajterna inte riktar sig till svenskar i första hand. Bolag utan svensk licens får inte översätta hemsidan till svenska eller erbjuda svensktalande kundtjänst. Något många upplever som ett plus är att de ofta har generösare bonusar, samt saknar krav på insättningsgränser. Som alltid gäller det att spela ansvarsfullt och med sunt förnuft.

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.